sâmbătă, 6 februarie 2010

Cosmetice naturale 1Am primit coletul mult asteptat de la Yasmina. Trebuie sa precizez
ca isi pregateste un shop online care va fi accesibil doar incepand cu luna martie insa pana atunci gasiti pe site-ul ei unele produse si mai ales ingrediente pretioase ce pot fi comandate aici . Yasmina de fapt ne incurajeaza sa ne facem noi propriile creme/lotiuni/sapunuri naturale, de aceea are in shop multe ingrediente necesare fabricarii produselor respective. Mai mult decat atat, ne ofera pe blog retetele gratis. Mai mult de-atat ce sa ne mai dorim? :) (Nu va lasati speriati de costul taxelor postale, va spun din proprie experienta ca merita. Preturile produselor/ingredientelor naturale sau bio sunt foarte mari in Romania, din diferenta iti platesti taxele si mai si cumperi alte produse.)

Mi-am luat de la ea multe minunatii, le voi prezenta in timp pe toate.


Incep cu sapunul-mousse pentru fata, un deliciu de spuma de curatare cu unt de shea, matase solida, babassu si alte minuni :) miroase delicios a capsune, iti vine sa-l mananci nu sa-l aplici pe fata. Curata foarte bine, lasa pielea catifelata si hidratata. E mai mult ca o masca, asa de mare este diferenta intre un gel/spuma de curatare din comert si acest sapun-mousse. In plus, gasiti reteta pe blogul autoarei.


Al doilea produs de curatare e un gel facut tot de Yasmina, 100 % vegetal, cu extracte de kiwi. Curata si acesta foarte bine fata si porii, este delicat si ai senzatia ca e un fel de tratament pentru ten :) nu un simplu gel de curatare. In primele seri dupa utilizare pielea a ramas un pic uscata, dar asa se intampla cu orice gel de curatare cumparat. Doar din acest punct de vedere se aseamana cu cele din comert. Oricum aplic seara ulei de avocado pentru hidratare dupa curatare asa ca nu este o reala problema.


Le folosesc cu mare placere pentru ca stiu ca sunt naturale, facute de cineva care pune mult suflet in ceea ce creeaza, cineva cu care chiar pot comunica. Stiu ca sunt facute cu mare drag de doua maini pricepute. Si da, puteti cataloga aceste postari ca fiind reclama :) . (Fac reclama la ce-mi place, toti facem asta, le spunem prietenilor/cunoscutilor ce-am mai luat, ce-am mai testat...) Imi place sa scriu despre oameni deosebiti care fac lucruri minunate cu atata daruire si care pe deasupra le mai si impart cu noi! (La fel am scris si despre bijuteriile handmade si voi mai scrie.)


foto: Cosmin Gheorghita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

M-as bucura sa stiu ce crezi...