luni, 15 februarie 2010

Asa incepe o zi de joaca...

Noi ne incepem ziua intr-un mod foarte...colorat...:)
In primul rand se joaca cu jucariile mici (figurinele din fifi sunt preferatele) si le pune intr-o galetusa apoi le aduce in sufragerie ca deh, doar jucariile nu trebuie sa stea numai la ea in camera, nu! :) Trebuie sa le insire sa avem de ce sa ne impiedicam :D. Aduce apoi si casutele toate dupa ea...casa lui Primrose (Bubuz) si-a lui Violet (Vauat), casuta dulciurilor si magazinul lui Poppy. Baga personajele in casute, povesteste tot ce face ea (pipicii nani, Bumble papa cashune, Fifi acasa la Bubuz, Maya inchide usa, a gasit pe Vauat, Minnie papa la magazin etc).
Dupa ce ii duce in vizita pe pitici la Violet apoi la masa in casa dulciurilor si la magazin sa ia "cashune si vei" (capsune si morcovei) si schimba personajele intre ele, se plictiseste si abandoneaza casutele. Figurinele le imprastie pe covor, pe canapea, ca apoi la indemnul meu sa le stranga iar in galetusa si sa le rastoarne din nou (asta nu mai e la indemnul meu hihi) pe covor. :D asta e prima distractie.

In poze e inca in dormitor pentru ca am retinut-o eu acolo sa-i fac pozele :)

va urma :)

2 comentarii:

  1. Ce frumos cand inca mai sunt fascinati de aceleasi jucarii in fiecare zi si in fiecare dimineata reiau aceleasi jocuri ca si cand ar fi pentru prima oara!!..Matteo se plictiseste repede si de multe ori nici nu mai scoate jucariile din prin dulapuri.vine direct in bucatarie,isi trage scaunul langa chiuveta si incepe sa "faca de mancare",adica intr-o cana cu apa pune tot ce-i trece prin cap,de la sare,firimituri de paine,patrunjel,coji de morcovi si tot ce mai gaseste inca nearuncat...

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e Oana, e bine acum :) // haioasa combinatie face Matteo acolo :)) sper ca nu gusta din ea, nu? :)

    RăspundețiȘtergere

M-as bucura sa stiu ce crezi...