duminică, 1 noiembrie 2015

5 ani magici cu Ayana

In urma cu doua zile, la prima ora, in baie, mi-ai spus emotionata: "Mami, imi vine sa plang." "De ce?" "De dragoste. Pentru voi."


Din fericire, esti (si tu) atat de simtitoare, tandra si plina de emotii minunate si totodata atat de firesti pe care le imparti cu generozitate cu noi incat acesti 5 ani si 9 luni impreuna au fost o binecuvantare. Stim ca ne asteapta un drum frumos in patru, pana la un punct...
Acum iti doresti sa devii profesoara de dans. :) Iti dorim ca orice ai alege, sa fie cu adevarat vocatia ta si sa te faca fericita!

La multi ani frumosi si binecuvantati, draga noastra Ayana! Ne-ai inveselit zilele, ne-ai testat limitele, ne-ai invatat multe, ne inveti inca si ai adus magie in viata noastra! Ai atat de multa iubire de oferit, esti atat de generoasa cu surioara ta, esti hotarata si ambitioasa, stii ce vrei si ai mereu argumente greu de combatut... Uneori esti ca o raza de soare care razbate printre norii cenusii, alteori esti ca o ploaie scurta dar puternica de vara, care ne trezeste din amorteala, din rutina, ca sa ne amintim cum e sa dansam in ploaie... Cresti atat de frumos ca e o adevarata incantare sa iti fim alaturi, sa iti purtam de grija si sa te ghidam, sa te sustinem si sa te ajutam sa te descoperi si sa descoperi lumea. Multumim pentru experientele pe care ni le-ai oferit, pentru lectiile pe care le-am invatat datorita tie si pentru dragostea si caldura cu care ne umpli zilele. Speram sa fim si noi parinti buni, sa stim cum sa te indrumam astfel incat tu sa devii un OM bun, responsabil, respectuos, sa stii mereu ce vrei si sa lupti pentru visul tau.
Te iubim pana la luna si pana la soare, pana la stelele stralucitoare!
PS: Uite ce lucruri frumoase despre tine si Maya am povestit aici! ;)








2 comentarii:

  1. Sa va traiasca printesele ! Sunt frumoase si delicate.Sa fiti vesnic sanatosi si fericiti. La multi ani ! Anca Sirghe.

    RăspundețiȘtergere

M-as bucura sa stiu ce crezi...