sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Fursecuri rapide Monti



Am aceasta reteta de la boni de pe culinar.ro.

  • 2 oua
  • un pahar fructoza
  • 1/2 pahar ulei (100 ml)
  • 2 pahare arahide/migdale macinate
  • 1 pahar faina de soia
  • putina esenta de rom/migdale
Spargeti cele 4 oua intr-un castron, amestecati bine de tot cu fructoza. Adaugati uleiul, putin cate putin, apoi faina, in ploaie si la sfarsit adaugam si esenta de rom/migdale. Se obtine o pasta care se pune cu seringa in tava neunsa sau se intinde in tava pur si simplu si se taie dupa coacere (asa am procedat eu).


Se coc la foc iute aproximativ 15 minute.





Daca vreti cu stafide, inainte de-a le introduce la cuptor puneti pe fiecare cate 1-2-3 stafide, la alegere. Daca vreti cu ciocolata, atunci cand le scoateti din cuptor, inmuiati-le in ciocolata topita la bain-marie.

Iata si o glazura de cacao simplu de facut:

  • 6 linguri fructoza
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri apa fierbinte
  • 2 linguri unt/ulei

Se amesteca primele trei ingrediente si apoi se freaca bine cu uleiul. Se toarna imediat pe suprafata dorita. E o glazura "rece" si trebuie sa lucrati rapid cu ea.



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

M-as bucura sa stiu ce crezi...