luni, 25 ianuarie 2016

La multi ani, Maya! (8 ani minunati)

In urma cu 8 ani magici, se nastea Maya, lumina vietii mele. La multi ani fericiti, Maya! Fie ca viata sa-ti fie frumoasa, dorintele cele mai mari sa te faca sa muncesti mult ca sa ti le implinesti iar in suflet sa ai mereu iubire, respect si compasiune si in ochi veselie...


La 7 ani ai obtinut la concursuri nationale de dans (una din pasiunile tale) 4 premii la solo (2 premii 1 si 2 premii 2) si 8 premii la dansuri de grup (5 premii 1 si 3 premii 2).


Tot la 7 ani ai inceput lectiile de pian si ai cantat pentru prima oara la pian pe o scena, cu public. Tot la 7 ani ai inceput lectiile de canto si ai cantat pentru prima oara pe scena cu public.Stii ca viitorul iti apartine, inveti sa muncesti si sa renunti la lucrurile neimportante pt a-ti implini visurile... Cine stie ce surprize ne mai oferi la 8 ani? Ai avut un an cu cateva lectii de viata dure pt varsta ta dar pe care le-ai gestionat mai bine decat ma asteptam... Esti puternica, talentata, responsabila, iubitoare, calda, generoasa, muncitoare, prietenoasa, nu te pierzi in situatiile de criza si iubesti scoala! Te iubesc pana la luna si pana la soare, pana la stelele stralucitoare!

2 comentarii:

 1. La multi ani!
  E atat de frumoasa si delicata! Sa va traiasca minunea de fetita!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim mult, Loredana! Sa traiasca sanatosi toti copiii! Va pupam!

   Ștergere

M-as bucura sa stiu ce crezi...