duminică, 16 august 2009

Ora de ingrijire

  • Va propun 2 masti homemade foarte simple in sensul ca nu trebuie sa dati fuga la plafar sau la farmacie dupa cine-stie-ce ingrediente de care n-ati mai auzit pana acum ci le puteti face cu ce aveti in casa :)

    Masca pentru ten mixt/gras (curata si calmeaza)
  • jumatate de banana bine coapta
  • jumatate de lingurita de miere
  • jumatate de lamaie sau portocala

Striviti bine banana (cu furculita) si amestecati-o cu mierea (puteti folosi blender-ul dar oare merita consumul de energie si apa pt spalarea lui dupa? :P ) apoi adaugati cateva picaturi de suc de lamaie/portocala. Aplicati pe fata, relaxati-va timp de 15 minute dupa care clatiti cu apa calduta si stergeti prin tamponare.

Nu irita pielea, curata punctele negre si reduce porii.

Se prepara foarte repede si usor, are efecte vizibile remarcabile... Doar ca n-arata asa de bine ca cele cumparate pline de parabeni si alte chestii daunatoare (de care inca mai am si eu prin casa, e drept :D ).

Masca hidratanta si racoritoare pt toate tipurile de ten

(foarte potrivita si pt tenul ars de soare)

  • o lingurita de iaurt natural gras la temperatura camerei
  • o lingurita miere lichida

Amestecati, aplicati pe fata, curatati cu apa calduta dupa 15 minute.

tips: pentru ten uscat, folositi o lingurita de miere in plus iar pentru ten gras adaugati cateva picaturi de suc de lamaie.

Va pup! Nu uitati sa fiti frumoase, doamnelor si domnisoarelor! :)

3 comentarii:

  1. Bune sfaturi.
    Cea cu banane n-o stiam.Mie imi plac mastile de genu asta mult mai mult decat cele cumparate din comert.Astea stiu sigur ca tot ce contin e bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa e, nu le adaugam ingrediente nocive si suntem sigure ca-s bune pt tenul nostru, adica nu fac mai mult rau decat bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!

    Ti-am scris pentru ca vreau sa iti ofer o mostra gratuita de sapun Soap Mill. Te invit cu mare drag sa imi trimiti un mail cu datele tale pe adresa office[at]sapunnatural.com. Mai multe detalii gasesti pe blog-ul Soap Mill, http://sapunnatural.blogspot.com.

    Daca esti interesata, am nevoie de adresa ta si numele complet, pentru ca mostra va fi expediata prin Posta Romana, dupa data de 15 septembrie - data lansarii Soap Mill. Nu stiu daca vei avea timp sa citesti post-urile de pe blog, cu prezentarea celor doua game de produse, Green Melody si Yellow Express. Daca vei citi, atunci o sa te rog sa alegi o mostra din cele doua game. Poti face alegerea acum si o sa iti dau cateva detalii, sau o poti face dupa ce vezi produsele online, adica dupa lansare. Rugaminte mare: ar fi bine sa citesti post-urile pentru ca am enumerat ingredientele fiecarei game. Este foarte important sa le citesti cu atentie, ca sa fii sigura ca nu ai alergie la unul dintre ele.
    Mostra pe care o vei primi va cantari aproximativ 20 grame.

    Te pup,
    Silvia.

    RăspundețiȘtergere

M-as bucura sa stiu ce crezi...