joi, 15 noiembrie 2012

De-ale Mayei...

Maya : "Doamne, ajuta-ne sa fim sanatosi, pe mami sa n-o mai doara maseaua, sa nu patim nimic rau si sa nu murim. Amin....a, mai voiam sa zic ceva: Ajuta-ne sa nu ne fure nimeni nici pe mine, nici pe Ayana, nici pe mami, nici pe tati. Amin."

Dupa cateva minute... "Mami, pari ingrijorata. (pam-pam!) Stiu eu ce-ti trebuie!" si incepe sa-mi scrie cu degetelul ei aratator litere pe frunte...t..e.....i..u..b..e..s..c..... e..s..t..i......f..r..u..m..o..a..s..a......mami....a..i...l..a..v..i..u....
Maya mea, la 4 ani si 10 luni, stie sa faca sa-mi dispara orice fel de griji printr-un simplu "te iubesc" scris pe fruntea mea cu degetelul ei cu care a descoperit lumea sub ochii mei...

Cand am vrut sa plec din imbratisarea ei sa merg la culcare, mi-a spus (nu e prima oara) "Mami, dar inima si sufletul meu nu vor sa se desparta de tine...niciodata!"


4 comentarii:

  1. cat e de dulce! Stie ea sa te cucereasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, cand o sa inceapa si cea mica cu perlutele ei...sa vedem cum mai rezistam :))

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Oana, nu cred ca am avut ocazia sa-ti zic cat te admir ca ai facut 3 copii si reusesti sa te ocupi de ei si de tine... bravo! si eu as mai vrea unul dar asa, fara ajutor, tare e greu...Va pupam!

      Ștergere

M-as bucura sa stiu ce crezi...