vineri, 27 ianuarie 2012

Aperitive arici si copacel

Prezentate astfel, aperitivele - foarte simple de altfel: cascaval, ardei gras rosu, masline, piept de pui/curcan, muschi de porc - au avut mare trecere la cei mici de Sfantul Ion. Palarioarele (cum le-am numit noi) sunt chiftelute de cascaval taiate in doua.

Aricii nostri:

-pt copii, cu piept de pui si curcan



-pt adulti, cu muschi de porc



Se inveleste in folie de aluminiu un grepfruit sau un ananas si se orneaza cu scobitorile pe care fost puse pe rand aperitivele, chiar asa de simplu...

Aici, vi-l prezint pe Bumble (asa l-am numit noi, dupa personajul cocotat in varf), ananasul ornat cu aperitive. (Poza e de la prima aniversare a Mayei.)



Copacelul:

3 comentarii:

  1. Foarte, foarte apetisant!
    Te astept la mine cu un premiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca devin mult mai gustoase sub aceasta forma!E o placere sa le faci!

    RăspundețiȘtergere

M-as bucura sa stiu ce crezi...