duminică, 27 iunie 2010

A doua comoara :)

Da! E tot fetita, asa cum ne-am dorit! Suntem foarte fericiti (n-am fi fost tristi daca era baietel, Doamne fereste! doar ca am preferat tot fetita) si nerabdatori s-o cunoastem... Oare cum va fi? nu-mi imaginez cum poate sa arate, sa se manifeste, sa ne zambeasca altfel decat Maya...cred ca e normal, toate mamicile trec prin asta la al doilea bebe, nu? :) Am trecut de jumatatea sarcinii, sunt in 22 de saptamani si in sfarsit pot spune ca am scapat de greturi. Nu a fost usor dar nici imposibil. Merita tot efortul cu varf si indesat :)... Pe cea de-a doua comoara a noastra o va chema Ayana (si Maria probabil, ne mai gandim).

Update: se pare ca m-am laudat inainte de vreme din nou...n-au trecut greturile si starile de voma, mai am de tras :D sper sa nu dureze pana nasc totusi...

11 comentarii:

  1. yuppp, ma bucur ca esti bine si sarcina decurge cum trebuie, abia astept sa o vad si eu mi-o arati si mie da?iti doresc sa fie sanatoasa si frumoasa.

    Imi place numele..te pup si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  2. Oaaaaaaaaaaaaaaaau, extraordinar!

    Ma bucur mult pentru voi, ca este fetita, ca sunteti sanatoase si ca ai trecut de greturi!

    Pupam 3 fete + 1 un tatic!

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari :*:*:*

    ma bucur super mult pt dvs ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Antzule, sigur ca ti-o arat ;) multumesc mult pt urari! te pup:)

    Silvia, multumim mult. din pacate, m-am laudat inainte de vreme cu greturile dar macar sunt mai rare episoadele :P pupici!

    Gabi, ma bucur enorm ca mi-ai scris :)) mi-ai ramas aproape de suflet :) asa ca, daca ma mai citesti, don't be a stranger! ;)te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. fata_cu_fluturi1 iulie 2010 la 20:36

    Sanatatea multa va doresc tie si fetitei, tu esti tare frumoasa si sunt sigura ca si Ayana va fi tot atat de frumoasa!!!

    Imi place asa de tare numele ales!
    Va pup si va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim din suflet, fata_cu_fluturi! si noi te pupam! Ma bucur ca-ti place numele ;)
    ps: succes cu concursul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur mult!!! Multa sanatate si sarcina usoara! :D

    Numai bine! Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. va pupic si eu si felicitari pt sarcina ! :) de cand trebuia sa bem noi o cafa ??? doua , trei :p

    RăspundețiȘtergere
  9. Lavinia, multumim mult! :)

    Ninutza dragutza, asa e, trebuie sa facem cumva sa ne vedem la o cafea, o inghetata sau o felie de tort :P desi stam tare departe unii de altii... Pupici si voua! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Bre tanti! Miutză dragă! Mămică frumoasă ce eşti... sper că eşti bine, da? Anu' trecut pe vremea asta aveai deştu' tăiat şi nu puteai scrie, da' acu' sper doar că ai viaţa plină şi de-aia n-ai timp. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga onaf, sunt bine, doar ca din cauza lipsei de timp si a unor probleme tehnice (nu mai merge routerul, am ramas fara wireless si am un cablu prea scurt la laptop si stau intr-o pozitie f incomoda, aplecata peste burtica) n-am apucat sa mai scriu nimic :((... acum ca in sfarsit am un cablu lung (da, stiu, era f greu de cumparat dar deh...:P) si tin laptopul pe masa, voi reveni. ;) pupici!!! :)

    RăspundețiȘtergere

M-as bucura sa stiu ce crezi...