vineri, 9 martie 2012

De 8 Martie



Mi-am facut ieri un cadou de mult asteptat... un blog cu bijuteriile pe care le fac de ceva timp incoace. Imi place sa ma joc cu pietrele, culorile, contrastele... ma relaxeaza si cand vad ca cineva le poarta cu drag, am o mare satisfactie. Majoritatea le-am oferit, pe unele le-am vandut inainte sa apuc sa le fotografiez. Imi doresc mult mai mult timp pentru ele, am multe idei insa acum nu se poate asa ca ma descurc cum pot... Gratie prietenelor si cunostintelor care m-au incurajat, am continuat si voi continua...sa ma joc. E cutiuta mea cu comori de suflet: http://cutiutacucomori.blogspot.com/ .
Fotografiile lasa de dorit, tot din lipsa de timp, caci aparat profi si fotograf bun avem, insa nu sunt mereu la indemana :D

Va multumesc pentru vizita.

vineri, 2 martie 2012

De 1 Martie

Am hotarat impreuna cu Maya sa oferim colegelor ei martisoare purtabile tot timpul anului, si anume cate o bratara, iar pentru prietena ei cea mai buna, Andreea, am facut un colier asemanator cu al Mayei. Nu m-am gandit nicio clipa ca fetele nu vor aduce martisoare pentru colegele lor, eu imi amintesc cu drag cum daruiam martisoare colegelor, cum primeam la randul meu de la ele... Chiar si acum ofer martisoare prietenelor apropiate precum si cadouri de 8 Martie, daca avem sansa sa ne intalnim in apropierea evenimentului... Ne face placere sa-i bucuram pe prietenii nostri asa ca am trecut la treaba. Iata ce a iesit:









Va dorim o primavara vesela, plina de succese si multa sanatate!