miercuri, 19 august 2009

Arata ca iti pasa!


"Simteam ca oamenii pe strada ma privesc cu mila pentru ca nu am par, sprancene si gene, ca privirea fiecaruia aluneca spre zona pieptului, desi umpleam sutienul cu carpe sau cu vata ca sa nu se observe ca nu am un san. Pentru mine, care eram o femeie dupa care barbatii intorceau capul, a fost o mare durere sa observ priviri pline de mila. Cu familia e alta poveste, si mai complicata…", povesteste M.
Proteza acordata gratuit fiecarei femei care a suferit operatia de indepartare a unui san nu este doar o nevoie de ordin estetic. Fara o proteza de san corespunzatoare, coloana vertebrala poate fi afectata din cauza greutatii inegale pe care trebuie sa o sustina. Suma de 300 RON, costul unei proteze de san, nu este o suma mare pentru unele persoane, dar pentru majoritatea celor 65 000 de femei cu cancer la san din Romania inseamna jumatate din venitul pentru care muncesc 8 ore pe zi.
Va rog sa sustineti modificarea legislativa prin care femeile cu cancer la san operate la unul sau ambii sani sa fie incadrate in grad de handicap si sa primeasca gratuit proteza de san. I se poate intampla oricui - mie, tie, unei prietene, mamelor noastre... E cel mai mic si mai simplu (dar nu cel mai neinsemnat) gest pe care-l putem face - sa accesam un link.
Multumesc.
Semneaza aici !

Un comentariu:

M-as bucura sa stiu ce crezi...